Rousey o najtežoj borbi u svojoj karijeri: Bila sam spremna umrijeti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2015 12:46h Autor:

Ronda Rousey

UFC-ova prvakinja i najpopularnija borkinja današnjice Ronda Rousey izjavila je ovih dana da joj je najteža borba u karijeri bila ona protiv Liz Carmouche na UFC 157 priredbi iz 2013. godine.

Bila je to njezina prva obrana UFC-ovog pojasa i borba u kojoj se našla u najvećoj opasnosti. Te je večeri Carmouche uspjela početkom prve runde doći u poziciju iz koje je pokušala "submissionom" završiti Rousey. Iako se "Rowdy" našla u prilično nezgodnoj situaciji, na kraju je ipak uspjela izvući pobjedu i to krajem prve runde. Bila je to sedma borba zaredom u kojoj je slavila prekidom u prvoj rundi. Do današnjeg dana jedino je Miesha Tate na UFC 168 eventu uspjela izdržati duže od jedne runde, ta borba okončana je "armbarom" u trećoj rundi.

"Dislocirala mi se vilica, slomile sinusne kosti i uz sve to sam počela kašljati. U tom sam trenutku shvatila da sam spremna umrijeti i ostati paralizirana, a sve to samo kako bih se na kraju domogla pobjede. Predaja nije dolazila u obzir. To je jedina borba iz koje sam izašla s modricom", izjavila je Rousey.

Rousey će idući nastup imati protiv Holly Holm na UFC 193 priredbi koja će se održati 15. studenog u Australiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI