Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rousey: Ja nisam poput Jonesa, borila bih se sa Cyborg i ako je 15 kila teža! | Fight Site

Rousey: Ja nisam poput Jonesa, borila bih se sa Cyborg i ako je 15 kila teža!

UFC 26.08.2012 10:31h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey izjavila je da bi se drage volje odazvala hitnom pozivu za meč da se kojim slučajem našla u situaciji kao što je prije nekoliko dana bio Jon Jones.

Mnogo se u posljednje vrijeme priča o mogućnosti da se u Strikeforceu ili čak vjerojatnije u UFC-u održi meč između Ronde Rousey i Cris Cyborg Santos, a sjajna borkinja koja se specijalizirala za pobjede polugom na ruci otkrila je da nikad ne bi odlučila poput Jona Jonesa.

"Da me Dana nazvao i rekao da me treba da hitno nastupim protiv Cyborg, pa čak i da imam 15 kilograma manje od nje, jedino što bih pitala je mogu li doći deset minuta prije meča da se rastegnem i zagrijem", rekla je Ronda.

"Suosjećam sa svim borcima koji su ostali bez svog meča, pogotovo s onima iz uvodnog dijela priredbe, jer ipak i oni moraju pronaći način kako da plate svoje račune. Ne znam koji su točno Jonesovi razlozi odbijanja meča, ali ja nikad ne bih tako postupila", dodala je prelijepa Strikeforceova prvakinja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI