Rousey: Holm se ne bi snašla u ulozi prvakinje!

UFC 30.10.2015 09:52h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey će na UFC-u 193 braniti naslov prvakinje u bantam kategoriji protiv Holly Holm. To će biti njezina sedma obrana naslova, ali za razliku od prijašnjih mečeva zasad su izostali vrebalni obračuni kojima smo svjedočili u prijašnjim mečevima.

Holly Holm je već u nekoliko navrata iskazala poštovanje prema prvakinji i očito se ne želi upuštati u verbalne i psihološke ratove. Sve je to prihvatili i Rousey, a tijekom promocije ove borbe naglasila je da bi naslov prvakinje za Holm bio pretežak teret.

"Mislim da bi Holm puno više uživala u životu kad bi izgubila. Mislim da život prvaka nije za svakog. Mislim da je život izazivača puno lijepši na mnogo načina. Mnogo djevojaka to ne shvaća sve dok ne postanu izazivačice i dok ne osjete cijeli pritisak. Mislim da okruženje koje donosi naslov prvakinje nije ono što bi Holly željela. Nadam se da će uzeti novac koji će dobiti za poraz i imati sjajan život koji bi joj se više svidio nego kad bi bila prvakinja.", izjavila je Rousey.

"Iskreno mislim da se Holly ne bi ugodno osjećala. Mislim da bi joj naslov prvakinje oduzeo kvalitetu življenja. To je nešto što i ja još uvijek učim. Nije lagano. Morate naučiti uživati u tome, ali i dalje se ne opuštati kako ne biste napravili pogreške. Mislim da takav život nije za neke ljude."

No, unatoč takvom razmišljanju Rousey ne otpisuje Holm u njihovom meču i shvaća svoju protivnicu vrlo ozbiljno.

"Ona će za mene biti dosad najveći izazov. Protiv mene u borbu svi ulaze na različite načine. Mislim da će u njenom pristupu biti puno više strategije. No, unatoč tome ne mislim da me može pobijediti. I svima ću to pokazati."

Ronda Rousey će braniti naslov protiv Holly Holm 15. studenog na UFC-u 193 koji će se održati u Melbourneu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI