Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rousey: Dopingirane borce treba suspendirati na osam godina! | Fight Site

Rousey: Dopingirane borce treba suspendirati na osam godina!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2014 07:32h Autor:

Ronda Rousey

Dana White svako malo primi vijest od raznih Atletskih komisija o padu nekog svog borca na doping testu, a posljednja žrtva kontrole je rusko-dagestanski borac Ali Bagautinov koji je suspendiran na godinu dana poslije UFC-a 174 koji se održao u Kanadi.

No, ako bi se pitalo jedinu borkinju na UFC-ovoj P4P ljestvici i njihovu aktualnu prvakinju u bantam kategoriju, to je čak i prilično blaga kazna.

Kad bi kojim slučajem Ronda Rousey bila nadležna za sankcioniranje dopingiranih boraca, u pravilu bi to za njih značilo završetak MMA karijere s obzirom na to koju duljinu suspenziju ona smatra adekvatnom.

"Mislim da je osam godina prikladna kazna za borce koji padnu na doping testu. Neki bi trebali razmisliti zašto i čak uz sve te razne droge i supstance koje im poboljšavaju performanse svejedno gube. Ja ću takve pobjeđivati bez obzira na to što uzimali", rekla je Ronda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI