Rousey: Dana nije imao šanse, natjerala sam ga da me zavoli

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2013 10:03h Autor:

Ronda i Dana

Sjećate li se izjave Dane Whitea kako niti jedna žena nikada neće stupiti u njegov oktogon i da ovaj sport jednostavno nije za žene? Premotajte film na sadašnjost i primijetit ćete da je predsjednik UFC-a na koncu "pojeo" svoje riječi…

Noćas ćemo u Anaheimu gledati povijesni UFC 157 koje predvodi upravo Whitova miljenica i njegova prvakinja Ronda Rousey. Kada se ne bori u UFC-u, Ronda se okolo vozika u prekrasnom BMW-u koji joj je kupio njezin šef. Kako se dogodila ova nevjerojatna promjena? Rousey tvrdi kako White nije imao šanse i da ga je natjerala "da je voli".

"Nije imao šanse. Natjerala sam da me voli. Jednostavno nije mogao ništa napraviti glede toga. Rekla sam sama sebi da ću biti toliko dobra da neće moći ignorirati moje rezultate. To je nešto što sam morala napraviti ako sam si želila osigurati budućnost u ovom sportu", izjavila je UFC-ova prvakinja koju tek noćas očekuje debi u oktogonu.

I White ne poriče impresioniranost lijepom Rondom. Naravno, sve u sportskim okvirima…

"Od kada sam imao 19 godina se bavim ovim sportom. Znam pravog borca kada ga prepoznam. Ona je pravi borac. Pogledala me tim svojim očima kao da je briga tko sam i jesmo li se ikada prije upoznali. To mi se jako svidjelo. Jako, jako…", priznaje White.

Rondu možete pogledati u akciji noćas na Fight Channel PPV-u kada kreće UFC 157. Prijenos starta u 04:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI