Rothwell: Travis Browne je muška kurva, a Ronda mu je sponzor

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2017 16:12h Autor:

Travis Browne & Ronda Rousey

Ronda Rousey je imala tešku godinu s obzirom da je njezin povratak u oktogon na UFC-u 207 prošao katastrofalno. Njezin dečko, Travis Browne, koji posljednjih godina također trenira pod Edmondom Tarverdyanom, nije imao ništa bolju 2016. Uzastopni porazi od Caina Velasqueza i Fabricia Werduma, te općenito skor 3-2 otkako je došao u Glendale Fighting Club, u najmanju ruku su razočaravajući s obzirom da je Browne nekada slovio za najvećeg teškaškog talenta u usponu.

Njegov kolega, petorangirani UFC-ov teškaš Ben Rothwell, tvrdi da se Browne doslovno prodao te da je sve svoju karijeru podredio Rousey zbog čega u zadnje vrijeme od njega vidimo uglavnom loše rezultate.

“Nije mi problem pričati sranja o njemu jer on se sam dovodi u sranja. Pokušavam biti dobar s njim, ali što više saznam o njemu, više o njegovoj prošlosti, on je jedan od onih tipova koji su jednostavno muška kurva”, rekao je Rothwell za “Fight Club” na Sirius XM-u.

“On je lažnjak i puno toga me živcira kod njega. Zašto je najednom napustio dobar kamp i otišao u jebenu dvoranu punu boraca koji gube? Ja mislim da je to stvar financijske prirode. Otišao je tamo i našao sponzora u svojoj djevojci. Samo gleda kako da bude zbrinut. Ima mozga u smislu,’Zašto bih se borio? Ona će mi platiti sve.’ Dobar je to financijski potez s njegove strane, ali nije učinilo nikakvo dobro za njegovu karijeru i mnogi smatraju da je nazadovao i uopće ne napreduje. Izgubio je svoj ‘footwork’ i puno stvari koje su ga činile dobrim. Saznat ćemo protiv Derricka Lewisa. Hoće li pronaći motivaciju? To je stvar s našim sportom, možete izgledati kao da ste na izlazu i zaboravljeni,ali onda se odjednom preporodite.”

Browne će se obračunati s Derrickom Lewisom 11. veljače na UFC 208 priredbi u Brooklynu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI