Rothwell si je sam pronašao zamjenu za Miočića

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2015 13:16h Autor:

Screenshot

Stipe Miočić i Ben Rothwell na žaljenje velikog broja MMA fanova neće ukrstiti rukavice 24. listopada u Dublinu na UFC Fight Night priredbi. Stipe se u utorak ozlijedio na treningu te je prvi put od kada je u UFC-u otkazao jedan nastup.

Žaliti može i Ben Rothwell kojem UFC ubrzano traži zamjenu. S obzirom da je tek deset dana do meča, a da se radi o teškoj kategoriji, pitanje je koliko kvalitetno rješenje će UFC uspjeti pronaći.

No, barem je bilo zanimljivo pratiti Twitter korespodenciju između "Big Bena", njegovih fanova i Stipe Miočića. Kada je pročitao u medijima da je Miočić ozlijeđen, Rothwell ga je preko Twittera upitao radi li se o pravoj informaciji, no nije propustio i "zalijepiti" svoju fotografiju na kojoj stoji "Nemoj se bojati prijatelju?" aludirajući da je hrvatski borac odustao zbog straha.

Kasnije je tema postala zamjena koju bi mu UFC mogao pronaći. Aludiralo se na Andreija Arlovskog i Matta Mitronea, ali Rothwell si je zacrtao nekog drugog – Travisa Brownea.

"Matt Mitrione nije problem, njega sam već završio. Sada bih više od bilo čega volio Travisa Brownea. Molim te prihvati borbu…", napisao mu je Rothwell na Twitteru.

Joe Silva i Dana White imaju jako malo vremena. Tek je 9 dana do vaganja pa će morati imati lude sreće kako bi pronašli kvalitetno rješenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI