Rothwell: Prihvatio bih borbu s Frankom Mirom, ali zanimaju me samo najbolji

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2015 10:16h Autor:

Ben Rothwell

"Big Ben" Rothwell razočaran je što mu UFC nije dao neko od najvećih imena teške kategorije, iako je zazivao Andreija Arlovskog nakon što je zbog ozljede sa UFC Fight Nighta u Dublinu otpao Stipe Miočić.

Hrvatsko-američkom borcu je nakon otkazivanja nastupa ponuđena borba s Arlovskim već na prvom eventu u 2016. godini. Rothwell nije dobro prihvatio tu odluku UFC-a.

"Možda sam izvukao deblji kraj, ali vjerujte mi, bio sam i teže nokautiran. To se sve dogodilo s razlogom. Moram u to vjerovati. To je priča mog života i jedna od stvari koje ne razumijem sada, ali razumjet ću ih kasnije. Znam da sam sada na drugačijem putu i moram ga se držati", rekao je Rothwell ovog tjedna.

Još uvijek je bez protivnika, ali spreman je uskočiti ako se ozlijedi Alistair Overeem ili Junior dos Santos koji se bore na UFC od Fox 17. Kaže da je spreman prihvatiti i meč s Frankom Mirom.

"Trebao sam se boriti s trećim čovjekom na listi. Sada bih se trebao boriti s tipom koji se vraća nakon poraza od borca protiv kojeg sam se ja želio boriti (Arlovskog)? Teško je to. Osim Mira, još je nekoliko imena u igri, ali ovi koji se spominju nisu izgledni. Mir je barem u Top 20 i još je jako ime. Ako dođe do te borbe, morat ću ju prihvatiti. Kao što sam rekao, želim borbe s top borcima, vidjet ćemo što će se dogoditi", dodao je Rothwell i dodao kako se nastavlja pripremati kako bi u svakom trenutku bio spreman prihvatiti priliku, ako se ona ukaže.

"Iskren sam, želim se boriti s bilo kome, s najboljim borcima. Profesionalac sam, i bit ću spreman za prvu priliku".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI