Rothwell optužio Velasqueza za doping!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2015 10:05h Autor:

Ben Rothwell

Ben Rothwell je pobjedom protiv Matta Mitrionea došao do trećeg slavlja u nizu, a njegov pobjednički govor privukao je veliku pozornost. No, sad se dotaknuo i Caina Velasqueza te postavio pitanje kako će prvak u teškoj kategoriji izgledati kad UFC počne primjenjivati stroža anti-doping pravila.

Rothwell je brzo završio posao prošlog vikenda te je gostovao u posljednjem izdanju The MMA Houre gdje se prvo osvrnuo na izjave Velasquezovog trenera Javiera Mendeza da je jedina prava prijetnja aktualnom prvaku Junior dos Santos.

"Javier Mendez kaže da je JDS jedina prijetnja Cainu. To je šala samo po sebi. Nisam zbog toga ljut. Meni je to smiješno. To je pusta želja. Nada se da se stvari neće promijeniti.", rekao je Rothwell.

Razgovor je potom krenuo u drugom smjeru te je Rothwell izjavio da će nova UFC-ova pravila oko dopinga mnogo toga otkriti.

"Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon 1. srpnja kad se krene s jačom akcijom oko dopinga. Vidjet ćemo hoće li se Velasquez boriti na isti način kao dosad. Sumnjam. Ništa ne impliciram, ali mislim da niti jedna kategorija neće izgledati isto nakon 1. srpnja. Možda bi svi trebali pogledati sebe i svoje probleme."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI