Rothwell objasnio zašto je zvučao poput zlikovca u pobjedničkom govoru (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2015 13:56h Autor:

Ben Rowtwell

Više od pobjede protiv Matta Mitrionea, gledatelje na UFC Fight Night 68 priredbe u New Orleansu je iznenadio pobjednički govor u oktogonu Bena Rothwella.

"Big Ben" je izgledao i zvučao u najmanju ruku "zločesto" te je više podsjećao na nekog negativca ili zlikovca iz holivudskih filmova, nego MMA borca. Zašto je izveo takav performans, odgovorio je sam u intervjuu koji je slijedio…

"Napravio sam to da bi uzburkao malo javnost. Htio sam skrenuti pažnju na sebe. Fali mi malo inspiracije. Konstantno me smatraju underdogom u svakom meču i dojam je da mi nitko ne daje dovoljno poštovanja. Opet sam i ovaj put bio potcijenjen kod mnogih MMA kolumnista. Svi su odabrali Mitrionea da će pobijediti", iskreno je rekao Rothwell i dodao:

"Nekako sam se već  navikao tako da sada više nemam problem što me smatraju underdogom. Neka to čine i neka konstantno budu u krivu. Mislim da ću i sljedeću borbu biti underdog, a to je u redu sa mnom jer me baš briga. Meni je svejedno."

Ako niste vidjeli Rothwellov pobjednički govor, učinite to sada. "Big Ben" je ponovno iznenadio pobjedivši favoriziranog Mitrionea te je još jednom pokazao da se radi o sili u teškoj diviziji UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI