Rothwell Miočiću: Reci Ciganu da odjebe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.11.2016 18:44h Autor:

Ben Rothwell

Nakon što je Junior Dos Santos još jednom prozvao Stipu Miočića s kojim želi sljedeću borbu, između dva UFC-ova teškaša uskočio je “Big Ben” Rothwell koji se bio u konkurenciji za prvog izazivača sve do poraza od “Cigana” u Zagrebu prošlog travnja.

Od tada je Stipe Miočić postao prvak senzacionalnom pobjedom protiv Werduma, a onda i obranio pojas protiv Alistaira Overeema. Junior Dos Santos, koji je u vrhu teške kategorije, još čeka svoju priliku da vrati pojas kojeg je nekada držao, a upravo je on posljednji borac koji je porazio Miočića. Uz Werduma i Caina Velasqueza koji će vjerojatno u međusobnoj borbi odlučiti tko će se boriti s prvakom, Rothwell je pao u drugi plan.

“Stipe, ozbiljno, koga briga. Junior Dos Santos te prozvao, reci mu da odjebe. Hoćemo li izgraditi tešku diviziju ili ne?”, napisao je Rothwell u reakciji na poruku Brazilca koji je Stipu pozvao na borbu uz prijateljsku poruku i čestitku povodom Dana zahvalnosti.

Stipe je već ranije rekao da bi se volio ponovo boriti s Dos Santosom kojeg iznimno cijeni. Rotwell je trenutno peti po UFC-ovom renkingu, mjesto ispod JDS-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI