Rothwell malo “zabrijao”: Pobijedit ću Alistaira, zatim osvojiti UFC pojas!

UFC 02.05.2012 08:46h Autor:

Mark Hunt vs. Ben Rothwell (Photo by Ester Lin - MMAFighting)

Na UFC-u 145 u Atlanti smo vidjeli nekog novog Bena Rothwella. Nije to više bio spori debeljuco, nego istesani gorostas koji je uspio spektakularno nokautirati Brendana Schauba.

Naporni treninzi i promjena prehrane su se isplatili, a ohrabreni Amerikanac tvrdi da su sada njegovi apetiti kud i kamo veći. Htio bi se boriti protiv Alistaira Overeema čim se ovaj vrati u oktogon, a zatim i osvojiti pojas UFC-ovog prvaka…

“Promijenio sam prijatelje, promijenio sam način prehrane, promjeno sam sve što radim kada nisam u pripremama za meč. Promijenio sam čak i način na koji spavam, sve sam promijenio! Kada izgubiš protiv nekoga koga si trebao pobijediti, taj dan zapamtiš cijeli život. Ostanu ožiljci. Kada ti se to dogodio, onda se trebaš dobro zapitati i pogledati duboko u sebe. Što radim? Što jebeno radim?”, poručio je Rothwell u razgovoru za Sherdog.com.

Big Ben se planira ponovno boriti u kolovozu, a dugoročni plan mu je zaželjeti dobrodošlicu natrag u oktogon Alistairu Overeemu.

“Borit ću se protiv bilo koga i pobijedit ću bilo koga. Ne zanima me tko je na drugoj strani kaveza. Nije uopće bitno, svakog ću pobijediti. UFC želi da se borim u kolovozu…Nakon toga, vjerujem da će Overeem dobiti dozvolu za natjecanje 27. prosinca. To je sjajna prilika da se protiv njega borim na Novu Godinu, a nakon toga, kada ga razvalim, ću postati izazivač broj jedan. To je moj plan. Ben Rothwell će postati izazivač, zatim će osvojiti UFC pojas što ovaj sport i zaslužuje. To ćete gledati”, poručuje samopouzdani Rothwell.

Je li Big Ben pred sebe postavio malo previsoke ciljeve, vidjet ćemo vrlo brzo. Vjerojatno već u kolovozu kada sljedeći put uđe u UFC-ov kolovoz. Protivnik je još uvijek nepoznat…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI