Rothwell ima ludi prijedlog: “Borit ću se s Bispingom i Woodleyjem u isto vrijeme”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2017 20:32h Autor:

Ben Rothwell

Ben Rothwell je prije godinu dana bio blizu pozicije prvog izazivača teške kategorije, ali poraz u Zagrebu u travnju protiv Juniora dos Santosa bacio ga je nekoliko koraka unatrag.

Rothwell se od tada nije borio, imao je zakazanu borbu s Fabriciom Werdumom na UFC 203 ali je tada morao odustati zbog ozljede. Dok čeka svoj sljedeći nastup Rothwell pomno prati što se događa u UFC-u, a posljednji javni nastupi dvojice prvaka Michaela Bispinga i Tyrona Woodleyja izazvali su njegovu reakciju na Twitteru. Bisping i Woodley dogovaraju superborbu u catchweightu kako niti jedan ne bi riskirao gubitak pojasa, no to se ne sviđa velikom dijelu fanova i boraca koji smatraju da prvaci trebaju dati priliku izazivačima umjesto da dogovaraju borbu isključivo zbog novca.

Rothwell je ismijao njihovu ideju i poručio im: “Smrtno sam ozbiljan, borit ću se s Woodleyjem i Bispingom u isto vrijeme, 2 na 1, i uzeti im obje titule. Ajmo zaraditi novac”.

Rothwell je prije poraza od “Cigana” imao četiri pobjede u nizu i bio blizu borbe za pojas, no sada će morati svladati nekoga iz samog vrha divizije kako bi ponovo ušao u krug mogućih izazivača koji ciljaju na pojas Stipe Miočića.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI