Rothwell htio uskočiti umjesto Cro Copa, UFC rekao da ne može

UFC 10.11.2015 19:14h Autor:

Ben Rothwell

Iako je samo dva i pol tjedna do UFC eventa u Južnoj Koreji, na kojem Mirko Filipović neće nastupiti, Ben Rothwello se ponudio da uskoči na njegovo mjesto, no dobio je odbijenicu od strane poslodavca, odnosno UFC-a.

Nakon što mu je otpala borba protiv Stipe Miočića, Ben Rothwell je odmah izjavio kako je spreman uskočiti u bilo koju borbu gdje se dogodi neko otkazivanje, a to je i potvrdio nakon što se ponudi da zamjeni Mirka Filipovića u borbi protiv Anthonya Hamiltona. No, bezuspješno.

"Već sam se ponudio da ponudim mjesto koje je ostavio Cro Cop, ali to mi nije dopušteno. Ispričavam se fanovima borbi", napisao je Rothwell na svom Twitter profilu.

UFC se još uvijek nije izjasnio po pitanje otkazivanja borbe Mirka Filipovića, kao i o izjavima da će se najbolji hrvatski borac umiroviti. Tako da nije poznato niti hoće li ga pokušati odgovoriti od takve odluke, odnosno imaju li u rukavu još neku nemoralnu ponudu koju Filipović ne bi mogao odbiti.

Tako da, za sada, nije poznato niti hoće li se tražiti novi protivnik za Hamiltona ili će američki teškaš ostati bez nastupa u glavnom gradu Južne Koreje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI