Rothwell: Dajte mi još jednu borbu da dokažem da sam spreman za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2015 19:38h Autor:

Ben Rothwell

Ben Rothwell želi napasti UFC-ovu titulu, ali svjestan je da mu za to treba još jedna pobjeda. Iz tog razloga želi što prije borbu protiv Andreia Arlovskog ili Juniora Dos Santosa, jer smatra da bi mu pobjeda nad jednim od njih dvojice bila dovoljna za mjesto prvog izazivača.

Rothwell je gostovao na MMAJunkie radiju, gdje je prokomentirao situaciju u vrhu teške divizije. Upravo tamo se, zahvaljujući impresivnim pobjedama nad Alistairom Overeemom i Mattom  Mitrioneom, u posljednje vrijeme našao i on. No, on je svjestan da još nije na samom vrhu.

"Dugo sam u ovome sportu i znam kako stvari idu. Znam da mi treba još jedna pobjeda prije napada na titulu i u potpunosti sam spreman to prihvatiti. Ali, dajte mi onda Andreia Arlovskog ili Juniora Dos Santosa, jer pobjedom protiv njih ću dokazati da je borba za titulu moja", otvoreno je zatražio borbu Rothwell, a onda i objasnio zašto njih dvojica:

"Želim Andreia Arlovskog, ali ukoliko ne mogu dobiti njega, Junior Dos Santos je logičan izbor. Volio bih da se to dogodi u prosincu. Nisam prozivao nikoga osobno, nego sam samo rekao da želim mjesto prvog izazivača, a onda je jasno koji mi mogu biti protivnici. Junior je spominjao da je ozlijeđen, traži ga Overeem, u redu mi je i to. Ali, u tom slučaju mi dajte Andreia."

Naravno, tu nedostaje još Stipe Miočić. Za njega Rothwell mislim drugačije, odnosno njemu bi dao jedan drugi izazov, onaj koji bi i mi svi voljeli vidjeti.

"Stipe je isto tu, no netko se mora dobiti protiv Fabricia Werduma. Istina, on je izgubio od Juniora, ali to je bila strašno neizvjesna borba, a odmah nakon toga je apsolutno razbio Marka Hunta. Mislim da bi on trebao biti taj koji će se boriti za titulu, a meni dajte jednog od ove dvojice i neka to bude borba za izazivača", dodao je na kraju.

Ben, neka bude upravo tako kako ti želiš, mi se nećemo buniti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI