Rothwell: Apsurdno je da je taj tip Miočić nagrađen!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2015 10:21h Autor:

Ben Rothwell

Stipe Miočić se ovog vikenda trebao boriti na UFC Fight Nightu u Dublinu protib Bena Rothwella, ali zbog ozljede je morao otkazati taj nastup. Vrlo brzo dobio je novog protivnika pa će mu na UFC-u 195 u sunaslovnoj borbi suparnik biti Andrei Arlovski.

Cijela ova priča nija nimalo dobro legla Rothwellu koji nije dobio novog protivnika i još je k tome Miočić prije njega saznao svog novog suparnika kojeg je upravo Rothwell priželjkivao. Koliko je razočaran kompletnim raspletom Rothwell je otkrio za MMA Junkie.

"Teško je biti uzbuđen, tužan sam. Tražio sam borbu s Arlovskim otkad sam u Irskoj, tražio sam je tjedan dana. Osjećao sam dobre vibracije. UFC on FOX je prenio moje želje, forumi i Twitter su brujali o tome. Osjećao sam da ljudi žele vidjeti taj meč. Stipe je otkazao borbu prije dva tjedna. Ja sam u Irskoj, spreman sam za borbu. No, nekako je ispalo da se on ozlijedio i onda dobije borca kojeg sam ja tražio. To uopće nema smisla. Neću govoriti o tome što je pošteno jer ništa u ovome sportu nije pošteno. Sve ovo me iznenadilo. Da je Andrei dobio nekog drugog protivnika, onda bi to bilo ok, ali kada dobije tipa s kojim sam se ja trebao boriti i koji nije ovdje onda je sve to apsurdno.", izjavio je Rothwell.

"Rekao sam im, 'Zašto je taj tip Stipe nagrađen?' Oni su mi odgovorili, 'To nije nagrada, Andrei je četvrti na listi, a Stipe treći. Složili smo meč na osnovu rang liste. Ovo nema smisla. Overeem je rangiran iza mene, a sljedeću borbu ima protiv Juniora dos Santosa koji je prvi na listi. Godinama nam govore da trebamo prozivati borce. Ja godinama prozivam i ništa se nije realiziralo. Ništa ne razumijem."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI