Ross Pearson: Osjećam se kao da se nisam ni borio, dajte mi novu borbu što prije

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2015 19:51h Autor:

Ross Pearson

Razočarani su ostali fanovi nakon borbe Rossa Pearsona i Evana Dunhama, no isto tako je razočaran ostao i engleski borac. Čak i ne toliko porazom, koliko činjenicom da je s druge strane imao protivnika koji nije bio spreman pružiti fanovima ono po što su došli.

Pearson se zapravo u prvoj rundi izvukao iz jedne izuzetno neugodne poluge na ruci, no nije imao odgovor na rušenja i kontrolu koju mu je suprotstavio Evan Dunham. Amerikanac je čak 11 minuta proveo u poziciji pune kontrole, no isto tako i bez pravljenja neke prevelike štete. To je Pearsonu izuzetno smetalo, što je i objasnio svojoj objavom na društvenim mrežama.

"Nemam nikakvih ozljeda niti medicinsku suspenziju. Štoviše, osjećam se kao da se nisam niti borio. Evan je napravio ono što je trebao da bi došao do pobjede, no mi smo ipak dio biznisa zabave. Došao sam u UFC boriti se s najopasnijim sportašima svijeta, spreman sam na hrvanje i jiu jitsu, pa i ako netko odvede borbu u područje gdje mu više odgovara, očekujem da barem pokuša napraviti neku štetu. Evan cijelu borbu ne da me nije pokušavao završiti, nego me nije ozbiljnije niti udario. Ima je jedan pokušaj poluge u 15 minuta borbe. Želim što prije biti nazad, želim fanovima pružiti akciju koju su željeli vidjeti, ai nisu je dobili. Moram im se ispričati", napisao je Ross na svom Instagram profilu.

Ross ima problema spojiti dvije pobjede u nizu, odnosno ovo je već drugi put za redom da mu se na pobjedu, a u ožujku je nokautirao Sama Stouta, poveže poraz u idućoj borbi. Inače, Ross se u UFC-u bori već šest godina, otkad je osvojio 9. sezonu Ultimate Fightera. Do sada je upisao devet pobjeda, šest poraza i jednu poništenu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI