Ross Pearson i Diego Sanchez sastat će se u Albuquerqueu

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2014 21:32h Autor:

Ross Pearson

UFC Fight Night u Albuquerqueu danas je postao bogatiji za još jednu borbu. Kako UFC nastavlja puniti card s borcima iz lokalnog Jackson MMA gyma, tako će priliku dobiti i uvijek atraktivni Diego Sanchez. Njegov protivnik bit će njegova engleska verzija, Ross Pearson.

Nakon tri poraza u posljednje četiri borbe te jedne, izuzetno diskutabilne, pobjede odlukom protiv Takanoria Gomia, Diego Sanchez dobit će priliku za povratak na pravi put u svom gradu, Albuquerqueu u New Mexicu gdje već dugi niz godina živi i trenira u Jackson MMA gymu.

Njegov protivnik bit će Ross Pearson, engleski borac kojeg se može nazvati britanskom verziju Diega Sancheza, zbog također izuzetno agresivnog stila i pokušavanja konstantnog kretanja prema naprijed. Pearson je, nakon povratka u laku kategoriju, upisao dvije pobjede, no onda je uslijedilo borba protiv Melvina Guillarda, koja je proglašena "no contestom" zbog ilegalnih udaraca upućenih od strane Guillarda.

Ova borba još je jedan poziv fanovima koji će sigurno do kraja napuniti dvoranu u gradu koji je svojevrsna meka MMA-a u Americi. UFC Fight Night u Albuquerqueu na rasporedu je 7. lipnja, a predvodi ga borba između Rustama Khabilova i Bensona Hendersona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI