Rose Namajunas: Što više priča, Joanna se čini sve gluplja

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2018 02:21h Autor:

Rose Namajunas

Rose Namajunas prokomentirala je neke od posljednjih izjava Joanne Jedrzejczyk, koja se još uvijek nije pomirila s tim da više nije UFC prvakinja slamka kategorije.

Joanna Jedrzejczyk posljednjih je dana ponovno glasna po pitanju svojih poraza od Rose Namajunas i gubitku titule, a pobjeda nad Teciom Torres je to potencirala. Smatra da se Rose Namajunas prvu njihovu borbu posrećilo, dok za drugu vjeruje kako je Rose ostala prvakinja zahvaljujući sucima. A prvakinji tako nešto sigurno nije lako slušati, posebno nakon što je mislila da je nakon druge pobjede tu priču za neko vrijeme završila.

“Ne dira me to što ona govori, sve mi to zvuči zapravo blesavo. Što više priča čini se sve gluplja. Pokušavam prema svemu biti što pozitivnija mogu, ali uvijek te je moguće uvući u glupa sranja. Onda se prisjetim da je jednom bila velika prvakinja i borkinja u koju sam se ugledala. Znam koliko je napravila za sport, no sada je moje vrijeme. Valjda će to uskoro i ona shvatiti, odnosno pomiriti se s tim”, rekla je Namajunas na tu temu.

Teško je zapravo znati kakvo je pravo razmišljanje Poljakinje o svemu što se dogodilo, odnosno je li sve to dio njenog trash talka ili uistinu ima problema s egom, odnosno još uvijek ne može preći preko toga da više nije Joanna The Champion nego samo Joanna.

“Ne mogu pretpostaviti što zapravo misli, ali znam što govori. Na kraju mi se sve čini kako da ona pokazuje da se ne želi boriti protiv najboljih. Ne želi se boriti protiv mene jer zna da sam najbolja. Nada se da ću izgubiti titulu od nekoga drugog pa da onda može izazivati tu novu prvakinju. Na kraju, nebitno što se treba dogoditi ili što će dogoditi, ja ću uvijek ostati pri uvjerenju kako je ona jednom bila velika prvakinja”, smireno je objasnila Rose svoj stav prema tome svemu.

Rose se trenutno još uvijek oporavlja od ozljede i pretpostavlja se kako bi trebala nastupiti krajem godine. Sve vodi k tome kako bi joj protivnica trebala biti pobjednica borbe koju će uskoro odraditi Jessica Andrade i Karolina Kowalkiewicz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI