Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rose Namajunas nova je UFC prvakinja slamka kategorije! | Fight Site

Rose Namajunas nova je UFC prvakinja slamka kategorije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2017 04:39h Autor:

Rose Namajunas i tim

Kakav nastup i kakva pobjeda Rose Namajunas, nove UFC-ove prvakinje slamka kategorije! Američko-litavska borkinja je cijeli tjedan šutjela i trpjela doslovno bezobrazno ponašanje dosadašnje prvakinje, a onda je eksplodirala i demoliraju ju kada je jedino bilo potrebno.

Rose Namajunas došla je do titule UFC-ove prvakinje na način kakav gotovo nitko nije očekivao. Nokautom nad do sada neporaženom i nevjerojatno dominantnom prvakinjom, Joannom Jedrzejczyk. Od samog početka borbe bila je hrabra, opuštena i odlučna te joj se to u potpunosti isplatilo.

Vidjelo se odmah kako je trener Trevor Wittman napravio sjajnu taktiku, koja je značila kvalitetno kretanje uz puno promjena smjera, kojim ne bi dozvolila Joanni da dođe do prilike napasti, nakon čega bi najčešće uslijedila njena serija kojom doslovno melje svoje protivnice, dio po dio. I podosta je brzo Poljakinja postala frustrirana načinom gdje se mora cijeli vrijeme okretati i tražiti svoju priliku. Može se reći da u prve dvije minute zapravo nije uspjela niti plasirati ijedan udarac, što je svakako odgovaralo izazivačici, budući da ju je uvukla u svoju igru.

Prvi put je Joanna u opasnosti nakon otprilike dvije minute. Namajunas ju je tada prizemljila krošeom, no Poljakinja se ustaje i uspijeva izdržati kroz klinč i vratiti se u borbu. No, vratila se samo na neko vrijeme, jer minutu kasnije slijedi novi projektil. Ovog puta je u pitanju lijevi kroše direktno u bradu i Joanna je na leđima, a Rose odmah kreće na nju. Prvakinja se ne snalazi najbolje, zapravo okreće leđa i time dozvoljava svojoj protivnici seriju udaraca, koja na kraju dovodi do njenog tapkanja i ROSE NAMAJUNAS JE NOVA UFC PRVAKINJA SLAMKA KATEGORIJE!

Rose Namajunas def. Joanna Jedrzejczyk – TKO (R1 3:03)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI