Rose Namajunas: Joanna je apsolutno zaslužila revanš, da vidimo što će donijeti ovog puta

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2018 18:20h Autor:

Rose Namajunas

Rose Namajunas spremna je potvrditi kako njeno osvajanje pojasa UFC prvakinje slamka kategorije nije bilo slučajno. Osim toga, složila se kako je Joanna Jedrzejczyk zaslužila revanš koji joj je UFC dao.

Još nešto manje od tri tjedna ostalo do UFC 223 eventa, gdje je druga najbitnija borba ona između Rose Namajunas i Joanne Jedrzejczyk. Prvakinja ide u svoju prvu obranu titulu i to će mora odraditi protiv one kojoj je titulu oduzela, no ne vidi problem u tome.

“Mislim kako je ona u potpunosti zaslužila ovaj revanš, iako se ne bih bunila niti da sam imala neku drugu protivnicu. Biti će zanimljivo vidjeti što namjerava donijeti ovog puta, što namjerava promijeniti. I dalje je vrlo glasna i puno priča pa mi je drago još jednom se testirati protiv nje. Tog trenutka bila je najbolja na svijetu, išla je srušiti rekord Ronde Rousey i ja sam je pobijedila. Sada sam ja najbolja na svijetu pa da vidimo kako će se snaći”, rekla je Rose, koja djeluje vrlo smireno i samouvjereno.

Nakon što je spomenula da će biti zanimljivo vidjeti što će Joanna promijeniti za ovu borbu, i ona je upitana o tome što će se novo vidjeti kod nje te koja je razlike između Rose izazivačice i Rose prvakinje.

“Mislim kako se kod mene nije promijenila niti jedna bitna stvar, kao niti u mom stilu borbe. Zna se koji je moj plan, uči unutra, pokušati pogoditi protivnicu, poslati je na pod i tamo ju završiti gušenjem. To je nekako moj način i ono kako gledam na borbu. Naravno, svaka situacija i svaka protivnica zahtijeva neke prilagodbe. Ono što je bitno je da sam ja svakim danom sve bolja i to moram pokazati ovog puta. Cilj je napredovati maksimalno koliko mogu i ostati borkinja u pravom smislu tog pojma. Želim napredovati u svakom aspektu, a to je nešto protiv čega će rijetko koja djevojka imati odgovor.”

Rose je svakako pravi primjer prvakinje i biti će sjajno vidjeti koliko dugo može držati taj status. Svojim govorom i ponašenjem nakon obrane titule je sve oduševila, a sada je na njoj da istu pobjedu ponovi još jednom. S tim da ju ovog puta nitko neće unaprijed otpisati, a nema sumnje i kako će iza sebe imati veliki broj navijača, koji su sretni što UFC ima takvu prvakinju, pravi pozitivku u svakom smislu te riječi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI