Rose Namajunas: Dokazala sam da ništa nije slučajno, tijekom borbe sam joj govorila da sam najbolja

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2018 12:25h Autor:

Rose Namajunas

Rose Namajunas obranila je titulu UFC prvakinje slamka kategorije, no napravila je i puno više od toga. Potvrdila se kao bolja borkinja od Joanne Jedrzejczyk te je dokazala kako pobjeda u njihovoj prvoj borbi nije bila slučajna.

S Rose je Megan Olivi razgovarala odmah nakon borbe, dok je još uvijek bila pod adrenalinom te je izjavila da je vjerojatno to razlog zašto ne osjeća bolove u nozi, koja joj je izgleda podosta oštećeno u borbi. Zapravo, low kickovi bili su glavno oružje Joanne Jedrzejczyk, ali ne i dovoljno za povratak pojasa u Poljsku.

“Osjećam se jako dobro i uspjela sam dokazati da ona pobjeda nije bila slučajna. Još sam joj usred borbe počela govoriti da sam najbolja i više puta sam to ponovila. Bila je ovo vrlo zanimljiva borba, ona je sjajna protivnica i napravila je jako puno za ovaj sport, odradile smo sjajan posao”, zadovoljno je prokomentirala Rose, usput još dodavši nešto o borbi i činjenici da je otišla sve do sudačke odluke:

“Mislim kako se nije očekivalo da odradim svih pet rundi, no uspjela sam. Impresionirana sam njenim radom nogu, koji se podosta popravio od prošle borbe. Morala sam držati koncentraciju jer sve što se događa u borbi utječe na tebe, nisam smjela dozvoliti da me niti jedan udarac izbaci iz ritma.”

Nitko ne može pobjeći od dojma kako Rose svakom borbom izgleda sve bolje. Većina prognoza prije ove borbe bila je upravo ta da Rose mora doći do pobjede prekidom i to što ranije u borbi, odnosno da teško može slaviti odlukom. Na kraju se upravo to dogodilo i time je samo potvrdila navedeno, da konstantno napreduje.

“Ovaj cijeli proces je vrlo zabavan, a ja sam osoba koja voli izazove. Ovo je svakako bila moja najteža borba do sada i najteži kamp. Na kraju sam pobijedila, no vidjela sam puno stvari koje mogu i moraju biti bolje”, prokomentirala je UFC-ova prvakinja, koja će se brzo vratiti u dvoranu, jer u diviziji ima jako puno djevojaka koje se vide na njenom mjestu i s kojom god da se bude borili, neće imati ni približno lagan posao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI