Rose Namajunas: Borba protiv Jessice Andrade jedina je koja ima smisla

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2018 13:27h Autor:

Rose Namajunas

Rose Namajunas napokon je rekla nešto o svojoj idućoj borbi, odnosno idućoj obrani naslova UFC prvakinje. Očekuje da bi se to moglo dogoditi uskoro, a što se tiče protivnice smatra da je samo jedno ime realno moguće.

Namajunas je u travnju po drugi put savladala Joannu Jedrzejczyk, na UFC 223 eventu i to je bio njen posljednji nastup. Od tada je na oporavku od ozljede, a pojavile su se i informacija kako ima mentalne posljedice napada Conora McGregora na UFC-ov autobus, koji se dogodio samo dva dana prije te borbe. Ipak, ovog tjedna pojavila se na UFC eventu u Denveru, gdje je pratila borbu Ashley Yoder. Yoder se inače pripremala u njihovom timu, a u kutu su joj bili njen zaručnik Pat Barry i najbolje prijateljica, J.J. Aldrich.

Tako Rose nije mogla izbjeći novinare, kojima se odlučila obratiti u mix zoni, gdje je rekla nešto o tome kako se trenutno osjeća i kakve je situacija po pitanju toga kada bi se mogla boriti.

“Trenutno se vraćam potpunom kondicijskom treningu i treningu snage, još uvijek nemam kontakta. Osim toga, pokušavam posložiti neke stvari u svom životu i nakon toga ću razmišljati o borbi.”

Rekla je ipak nešto o tome kada bi se povratak mogao dogoditi, dok o izazivačici nema dvojbi. Spremna je pružiti priliku onoj koja je to zaista i zaslužila te smatra kako druge opcije zapravo niti ne postoje.

“Volim se boriti u proljeće i jesen, tako da ćemo vidjeti što će se dogoditi oko toga. Ne vidim kako ikoja druga protivnica osim Jessice Andrade ima smisla. Znam da ona voli ostati aktivna i nemam ništa protiv da se prije toga bori protiv nekoga drugoga, ali može i čekati dok se ja vratim. Ožujak ili travanj mi zvuči jako dobro.”

Andrade se posljednji put borila u rujnu, kada je savladala Karolinu Kowalkiewicz. Bila joj je to treća pobjeda u nizu, nakon što je ranije izgubila svoju prvu borbu za titulu, protiv tadašnje prvakinje Joanne Jedrzejczyk.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI