Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rose ide po UFC-ov rekord: Visoko sam si postavila ljestvicu | Fight Site

Rose ide po UFC-ov rekord: Visoko sam si postavila ljestvicu

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2014 17:37h Autor:

Rose Namajunas

Rose Namajunas pokušat će danas postati prva UFC-ova prvakinja u slamka kategoriji, a ujedno i najmlađi nositelj pojasa u povijesti organizacije. Kaže kako je došla do finala zbog visokih ciljeva koje si postavila, a ponosna je što je zovu novom Rondom Rousey.

Prije nego što će nastupiti u borbi za prvu UFC-ovu prvakinju u slamka kategoriji, Rose Namajunas porazgovarala je s ekipom s Fox Sportsa. U Ultimate Fighter je došla sa samo tri profesionalne borbe te dvije pobjede u njima. Bila je sedma nositeljica i impresivno dogurala do finala, s tri pobjede prekidom.

"Postavila sam si ljestvicu jako visoko i odlučila sam se da me zanima samo ultimativni cilj", rekla je Rose dodavši: "Rekla sam sama sebi kako je svaka borba poseban izazov i da ga moram ispuniti. Od početka sam znala za što sam sposobna, a trebalo je samo to dokazati."

Zbog tri pobjede prekidom nazvana je novom Rondom Rousey. Priznaje kako joj taj nadimak godi: "Nisam fan nekog prevelikog uspoređivanja s osobama, no naravno da godi usporedba s njom i drago mi je zbog toga. Još donedavno su me znali tek kao djevojku Pata Barry, no nije mi bilo bitno jer je i to kompliment. Nimalo mi ne smetaju usporedbe s Rondom."

Ukoliko osvoji nastup prvaka, postat će rekorder, odnosno najmlađi nositelj UFC-ovog pojasa u povijesti. Rose je tek 22 godine i šest mjeseci, a Jon Jones je za sada najmlađi prvak, s 23 godine i osam mjeseci. Dodatni bi to bio uspjeh za ovu djevojku litavskog porijekla, koja je još rekla:

"Prolaze me trnci kada samo razmišljam o ovome svemu. Cijeli život sam znala da sam dobra u nečemu i da ću uspjeti, da imam neki talent koji svijet mora vidjeti i napokon sam ovdje. Sve se čini nevjerojatno, no uživam u tome i jako sam se dobro uklopila."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI