Rosario: I Miočić i ja gladni smo uspjeha!

UFC 24.05.2012 11:03h Autor:

Shane Del Rosario vs Lolohea Mahe

Dvoboj Shanea del Rosarija i našeg Stipe Miočića na UFC-u 146 također privlači jako veliku pažnju medija. Malo koji medij nije spomenuo da se radi o meču dvojice dosad neporaženih boraca, pa je tako Rosario bio vrlo tražen na druženju s novinarima ovih dana.

Svi se slažu da prije ili kasnije pobjednički niz će biti prekinuti, ovog vikenda to će se dogoditi Stipi ili Shaneu. “Očito je da netko mora pobijediti, ali treba se riješiti pritiska, a mene to tjera da treniram snažnije i pametnije, a to zasad uspijeva jer sam neporažen”, rekao je Shane.

Neizbježno pitanje svih novinara je i kako se osjeća nakon što je dulje vrijeme morao pauzirati s treninzima zbog prometne nesreće kada ga je udario pijani vozač. “Osjećam se super sada, bilo je jako teško što se ne mogu boriti i trenirati, ali sada sam odradio odlične pripreme. Uvijek sam nervozan prije svake svoje borbe, tako da to ne pripisujem “cage rustu”, super je biti u UFC-u.”

Top tema u UFC-u ovih dana definitivno je prometna nesreća koju je u alkoholiziranom stanju počinio Jones, a kako je Shane bio žrtva takve nesreće, upitali su ga za mišljenje. “Svi griješimo i moramo preuzeti odgovornost za svoje postupke, o čemu god se radilo.”

“Santosa smatram favoritom, kondicijski je odličan i njega vidim kao pobjednika u meču protiv Mira”, otkrio je Shane. “Trening je u pravilu isti kao i prije, ali kako mi je protivnik u hrvanju, malo smo se više tome posvetili. Bit će teško, oboje smo neporaženi i gladni za uspjehom”, rekao je o svom meču protiv Miočića.

Izravan prijenos iz Las Vegasa možete pogledati na Fight Channel PPV-u (MaxTv, kanal 25), u noći sa subote na nedjelju 27. svibnja s početkom u 04:00h. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI