Rory MacDonald: Ovo nije natjecanje u atletičnosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2014 18:28h Autor:

Rory MacDonald

Rory MacDonald je, unatoč tome što ne nastupa u glavnoj borbi, zapravo najveća zvijezda UFC 174 eventa, što se vidjelo i prema ovacijama publike na vaganju. Ukratko je najavio borbu protiv Woodleya, kao i kolike su šanse da mu pobjeda osigura napad na titulu prvaka.

Rory MacDonald i Tyron Woodley su podosta različiti borci. Amerikanac je vrlo snažan borac, izražene muskulature, dok je MacDonald gotovo pa suprotnost, iako i on djeluje u jako dobroj formi. Kanadski borac smatra kako izgled i sprema borca nije toliko bitna. 

"Sigurno je mišičaviji od mene i u jako je dobroj spremi. Također, vrlo je eksplozivan. No, ovo nije natjecanje u atletičnosti, ovo je slobodna borba i to neće igrati preveliku ulogu", prokomentirao je Rory fizičke karakteristike svog protivnika.

Zanimljiva situacija oko ove borbe je ta da ju je Dana White prvo proglasio službenim title eliminatorom, odnosno borbom za izazivača, da bi nedavno rekao to isto za borbu Matta Browna i Robbiea Lawlera. Sigurno nije lako nastupati u takvoj situaciji, no Rory se time ne zamara.

"Ne razmišljam o tome, ono što mi je bitno je da ja pružim najbolji nastup u svojoj karijeri, a ostalo bi trebalo doći samo od sebe. Ja nemam utjecaja na to i iz tog razloga ne želim niti razmišljati o tome. Fanovi znaju da želim naslov, znaju da zaslužujem borbu protiv Hendricksa, no u ovom trenutku zanima me samo Tyron Woodley", rekao je.

Po izjavama Dane Whitea, čini se kako je ipak pobjednik borbe Lawler – Brown idući izazivač, no poznavajući kako radi predsjednik UFC-a, impresivan nastup u ovoj borbi, mogao bi mu vrlo lako promijeniti mišljenje.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI