Rory MacDonald o povratku GSP-a: On se ne planira vratiti zbog pojasa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2015 11:38h Autor:

Georges St-Pierre

Prošle su gotovo dvije godine otkad je Georges St-Pierre zadnji put obranio svoj velter pojas i najavio pauzu od aktivnih borbi. Bivši prvak je nedavno izjavio da mu se vraća potreba za natjecanjem, a trener Zahabi uvjeren je u njegov povratak.

GSP-ev timski kolega i nedavni velter izazivač Rory MacDonald tvrdi da bi "Rush" u slučaju povratka i dalje bio na najelitnijem natjecateljskom nivou.

"Dugi niz godina je bio prvak i u vrhu sporta. Ako se odluči vratiti, bit će spreman i imam potpuno povjerenje u njega", rekao je MacDonald.

MacDonald je došao u UFC kao velika mlada nada sa sigurnom putanjom prema naslovu, ali je uvijek govorio da se nikada ne bi borio s kolegom i bivšim prvakom. Mladi Kanađanin je sada izazivač i na vrhu divizije ali se ne boji potencijalnog meča sa St-Pierrom jer tvrdi da GSP u slučaju povratka nije  zainteresiran za titulu.

Koliko sam pričao s njim, on se ne planira vratiti zbog pojasa. Mislim da ga zanimaju zanimljive borbe. Ne znam hoće li se vratiti, ali koliko mi je poznato, ako se vrati mislim da je više zainteresiran za super-borbe", tvrdi "The Red King".

Ipak, MacDonald priznaje da nije siguran u povratak GSP-a:

"Iskreno, nikad ne pričam s njim o tome. Obično pričamo samo kao prijatelji, radimo i treniramo i pokušavam ne ulaziti u to. To je njegova odluka, pametan je on tip."

St-Pierre je u svojih 19 UFC pobjeda obranio naslov čak osam puta, zadnji put protiv Hendricksa u listopadu 2013. godine, a u slučaju povratka sigurno će pronaći neku zanimljivu borbu i bez napada na titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI