Rory MacDonald: Ne vidim tko bi mogao biti idući izazivač, a da to nisam ja

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2014 12:52h Autor:

Rory MacDonald

Rijetko kad se Rorya MacDonalda može vidjeti nasmiješenog, no nakon pobjede nad Tarecom Saffiedineom, za to je imao apsolutno pravo. Možda je osigurao poziciju prvog izazivača, a i on sam kaže kako ne vidi ikoga drugog tko bi to mogao biti.

"Ne vidim nikoga drugog. Pobjedio sam jako dobre borce ove godine te upravo i borca kao što je Tarec. On je jedan od najboljih na svijetu", rekao je Rory MacDonald, kad su se novinari dotakli teme o budućem izazivaču u velter kategoriji.

Kanađanin ima sjajnu seriju, ove je godine savladao, osim Belgijanca, Demiana Maiu i Tyrona Woodleya, a prije prošlogodišnjeg poraza od Robbiea Lawlera, bio je u nizu od pet pobjeda. Skor vrijedan napada na naslov, posebno uzevši u obzir činjenicu da ga je savladao tek trenutni službeni izazivač.

"Mislim kako sam večeras odradio dobru borbu i nadam se da je to bilo dovoljno da me UFC stavi u borbu za titulu, jer vrijeme je da vratim taj pojas ovdje u Kanadu gdje mu je i mjesto", iznio je svoje planove i nade.

Nije samo za Rorya bila sjajna noć, gotovo svi kanadski borci su slavili, a Rory je otkrio jednu zanimljivu činjenicu o pripremama: "Mislim kako sam danas bio najkvalitetniji do sad u karijeri. Veliki dio toga ide i drugim borcima koji su danas nastupili, a gotovo svi smo zajedno sparirali za ovaj event. Vidi se da se rad isplatio, svi smo došli spremni i fokusirani i ne mogu biti sretniji, kako zbog sebe, tako i zbog njih."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI