Sparing partnerica tvrdi da je Tarverdyan lagao o Rondinim nokautima

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2017 11:52h Autor:

Ronda Rousey & Edmond Tarverdyan

Nakon neuspjeha Ronde Rousey na UFC-207 priredbi gdje ju je prvakinja Amanda Nunes uništila za 48 sekundi kritičari su ponovno počeli prstom upirati u njezinog trenera Edmoda Tarverdyana.

Prije Rondinog poraza od Holly Holm, trener je tvrdio (ali nažalost ne samo on) da je Rousey vrhunska boksačica. Čak je i pričao da Ronda na treningu znala udarcima u tijelo nokautirati profesionalne boksačice.

Sada se javila bivša WBC prvakinja Diane Prazak koja je dvije godine bila sparing partnerica Rousey i ona tvrdi da su Tarverdyanove izjave o nokautima potpuna laž.

 

“Pričao je o meni. Moj trener ga je nazvao da pita,’Zašto bi to izmislio?’ To su neistine. Nadam se da će se vratiti sa skroz drugim timom oko sebe koji se brine za njezinu sigurnost.

Bila je ukočena, ona nije udarač, a s udaračem ne ulazite u razmjenu. Ona nije boksačica, to nije nešto što naučite u nekoliko mjeseci. Počela sam raditi s Rondom prije više od dvije godine, ali uoči njezine borbe s Holly Holm prestala sam joj biti sparing partnerica.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI