Rondina majka: Želim da se umirovi, o Tarverdyanu nisam promijenila mišljenje (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2017 10:13h Autor:

Ronda Rousey

Majka Ronde Rousey, doktorica AnnMarie De Mars je u mnogo navrata dijelila svoje mišljenje o karijeri svoje kćeri s pripadnicima sedme sile. Nakon prvog poraza protiv Holly Holm žestoko je opalila po treneru svoje kćeri Edmondu Tarverdyanu nazvavši ga lošim trenerom i lošom osobom. Da se radi o prosječnom roditelju, mišljenje i ne bi bilo toliko relevantno, no Rondina majka je prva Amerikanka koja je ikada osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u judu i njezino mišljenje svakako ima težinu.

Nakon novog teškog poraza svoje kćeri, ovaj put od Amande Nunes na UFC-u 207, AnnMarie De Mars je otkrila u kakvom je stanju Ronda.

“Tužna je i razočarana u ovom trenutku, kako bi vjerojatno svatko bio u ovakvim okolnostima. Treba joj vremena da razmisli o svemu što je razumno”, izjavila je za TMZ i dodala da još uvijek nije odlučila o nastavku karijere…

“Mislim da nije pametno donositi brze odluke u ovakvim situacijama. Tako da ne znam.”

Ona, kao majka, ne bi voljela da joj se kćer dalje bori…

“Ja bih je voljela vidjeti umirovljenu. To je moja želja već duže vrijeme. Tko bi volio gledati kako njezino djete dobija udarce. Talentirana je i može raditi druge stvari. Može glumiti, pisati…ona je pametna i lijepa. Rekla sam joj davno da je pametna i lijepa pa neka pusti glupe da se tuku međusobno.”

“Odrasla je i sama će donijeti odluku. Smatram da nije pametno donositi odluke na pretek, posebno u ovom trenutku.”

Je li Edmond Tarverdyan kriv za poraz ili nije, De Mars nije htjela odgovoriti, no znakovito je prokomentirala da svoje miljenje o tom treneru nije promijenila…

“Nisam promijenila mišljenje. Neću komentirati dalje, nego samo reći da nisam promijenila mišljenje”, zaključuje.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI