Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rondina majka popljuvala njezinog trenera: To je loša osoba i loš trener kojem se posrećilo | Fight Site

Rondina majka popljuvala njezinog trenera: To je loša osoba i loš trener kojem se posrećilo

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2015 11:15h Autor:

Ronda i njezin trener

Majku najpoznatije svjetske borkinje Ronde Rousey smo upoznali tijekom reality showa The Ultimate Fighter u kojem je UFC prvakinja bila trenerica, a epizodno se pojavljivala i njezina majka.

Već tada se doktorica AnnMaria De Mars istaknula čvrstim stavom i beskompromisnošću u svom nastupu. Inače, radi se o prvoj Amerikanki u povijesti koja je osvojila zlato na Svjetskom judo prvenstvu, a uz brojne sportske uspjehe uspješno vodi i privatni biznis te se bavi konzaltingom.

Ovaj put se u fokus javnosti našla zbog trenera svoje kćeri Edmonda Tarverdyjana. I njega smo imali prilike upoznati u istoj sezoni The Ultimate Fightera baš kao i gospođu De Mars. No, nakon ovog istupa njihov odnos sigurno neće biti isti jer Rondina majka tvrdi da je Tarverdyan loš trener,, loša osoba, a da mu se s njezinom kćeri jednostavno posrećilo.

"Mislim da je on očajan trener. To ću reći javno. Mislim da je jako loš trener, ali da je osvojio na lutriji kada mu je Ronda ušetala u dvoranu", krenula je Rondina majka i nastavila:

"Ona je bila pobjednica i prije nego što je njega upoznala. Pobjeđivala je u 99 posto judo mečeva u kojima se borila. Postala je judo svjetska prvakinja sa 17 godina u juniorskoj konkurenciji. Osvojila je broncu na Olimpijadi, srebro na Svjetskom prvenstvu. Bila je već jedna od top sportašica svijeta kada su se susreli."

De Mars tvrdi da se Taverdyan mjesecima nije posvećivao Rondi…

"Na početku joj mjesecima nije dao niti trenutak svog vremena. Netko takav je očajan trener. Mislim da ona ostaje s njim zbog nekog praznovjerja. Kao kada sportaši nose isti donji veš dok pobjeđuju. Mislim da je malo praznovjerna, a ja bi savjetovala svakoga da ne ide kod njega u dvoranu."

"Osim toga, smatram da je jako loše kada upotrebljava Rondu da mami druge borce. Već sam rekla Rondi da neću šutjeti oko ovoga. On je loša osoba i ljudi ne bi trebali ići tamo. Ako me želi tužiti, neka to učini. Ovo je samo moje mišljenje", zaključila je gospođa De Mars.

Odgovor Tarverdyjana još uvijek nije stigao, no vjerujemo da će se oglasiti na ove do sada neviđene optužbe kada je u pitanju slobodna borba i odnos roditelj – trener. Ovakve situacije su češće u sportovima poput tenisa ili nogometa. No, za sve postoji prvi put…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI