Rondin trener želi još jednu borbu: Želim Cyborg, znam da ju Ronda može pobijediti

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.09.2017 22:32h Autor:

Edmund Tarverdyan i Ronda Rousey

Edmund Tarverdyan i dalje želi još jednom vidjeti svoju najpoznatiju borkinju, Rondu Rousey, u UFC-ovom kavezu i to protiv samo jednog imena. Cristiane “Cyborg” Justino!

Armenski MMA trener se zapravo proslavio kao trener svojevremeno najveće MMA zvijezde, no osim s njom baš i nije imao uspjeha, što se tiče rezultata njegovih drugih boraca i borkinja. U posljednje vrijeme mu također ne ide, a i često je parodiran upravo materijalima sa zadnjih Rondinih nastupa, u kojima je doživjela poraze od Holly Holm i Amande Nunes. No, on još uvijek želi svoju borkinju gledati, barem još jednom. I to u onoj borbi koja se svojevremeno spominjala kao najveći mogući spektakl, a sada je daleko od ikakve realne mogućnosti. Duel Ronde Rousey i Cris Cyborg.

“To je ta borba, to je borba koju želim, borba koju sanjam. Kada sam trenirao Rondu, svakog sam trenutka znao da ju Ronda može pobijediti. Siguran sam i sada, Cyborg je jednostavno prespora za Rondu”, rekao je Tarverdyan medijima koji su ga upitali o situaciji s njegovom borkinjom, ali i velikom prijateljicom, dodavši kako nije siguran hoće li se ona ikada više boriti te da je to zapravo njegova neostvarena želja.

Rousey i Cyborg su, u vrijeme dok Brazilka još nije bila dio UFC-a, često preko društvenih mreža razmjenjivale prozivke, a fanovi su se nadali kako bi moglo doći do njihovog okršaja. Ronda je tada bila neporažena prvakinja, a u to vrijeme su je mnogi analitičari ili UFC-ovi zaposlenici uspoređivali s muškim borcima. Neki su čak govorili kako bi mogla boksati protiv Floyda Mayweathera. Kasnije se vidjelo kako su takve priče bile čisto medijsko napuhavanja. Edmund kaže kako niti onda nije bilo daleko od dogovaranje te borbe. To nikako ne može prežaliti.

“Ne znam što da vam kažem, vidjeti ćemo što će nam život donijeti, sve je moguće. Da u ono vrijeme nije bilo ozljeda i da su neke stvari bile položene drugačije, mi bi smo već tada dogovorili tu borbu. I tvrdim vam, Cyborg je jednostavno prespora za nas. I Ronda bi ju pobijedila, i onda i sada. Rondi je zapravo potreban izazov kao motivacija, a meni bi ta borba bila potrebna da dokažem svijetu da su u krivu. Ronda najbolja radi kada ima neki izazov, a to nije imala protiv Holly. Zapravo je Holly bila ta koja je bila agresivna i nabrijana, to je presudilo njihovu borbu”, dodao je.

Što se tiče Rousey, čini se kako je ona vrlo blizu nastavku svoje karijere u WWE-u, odnosno u svijetu kečera, gdje su puno manje šanse za ozbiljne batine, a vjerojatno je i bolja zarada, posebno ako obitelj McMahon od nje odluči stvoriti super zvijezdu svoje promocije, a poznato je kako su oni stručnjaci za to. U tom slučaju Tarverdyan može i dalje samo sanjati tu borbu, a gledajući kako u kavezu izgleda Cyborg, a kako je u prosincu izgledala Rousey, vjerojatno je bolje da to ostane samo na snovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI