Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rondin trener: Treća borba s Rondom bit će pogubna za karijeru Mieshe Tate! | Fight Site

Rondin trener: Treća borba s Rondom bit će pogubna za karijeru Mieshe Tate!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2015 14:30h Autor:

Rousey vs. Tate

Miesha Tate je prošlog vikenda jednoglasnom odlukom sudaca došla do četvrte pobjede u nizu i mogućnosti da ponovo napadne naslov prvakinje u bantam kategoriji koji u ovom trenutku drži Ronda Rousey.

Tate je u eliminacijskom meču za naslov svladala Jessicu Eye te bi mogla imati priliku treći put naći se u oktogonu s Rondom Rousey. Prvi put ove dvije borkinje susrele su se 2012. u Strikeforceu, a Ronda je slavila armbarom u petoj minuti prve runde. Drugi njihov susret dogodio se pod okriljem UFC-a 2013. te je Rousey opet slavila na isti način samo što se to ovog puta dogodilo u trećoj rundi.

Ukoliko Ronda Rousey na UFC-u 190 obrani naslov i svlada Bethe Correiu vidjet ćemo treći obračun Rousey vs. Tate, ali mnogi nisu previše oduševljeni takvim razvojem situacije. Jedan od onih koji bi želio vidjeti i treću njhovu borbu je Edmond Tarverdyan, trener od Ronde Rousey.

"Stvarno sam uzbuđen zbog te borbe. Ovog ću se puta potruditi da Miesha Tate bude ozbiljno kažnjena i da shvati u što se upustila. To neće biti dobro za njenu karijeru. Doživjet će mnogo štete i potrudit ću se da to ne bude zdravo za njenu karijeru. Sve će biti drukčije nego u prethodne dvije borbe. Rondin napredak će biti previše za Tate. Ta će djevojka biti ozlijeđena. Neće znati gdje se nalazi.", izjavio je Tarverdyan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI