Rondin trener smatra da bi Rousey pobijedila Holly Holm u boksačkom meču

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2015 19:17h Autor:

Edmond Taverdyan

Trener Ronde Rousey, Edmond Taverdyan, smatra kako je Ronda najbolja udaračica u ženskom MMA-ju te da bi u boksačkom meču pobijedila boksačku prvakinju Holly Holm.

UFC 184 će predvoditi Ronda Rousey i Cat Zingano, a u sunaslovnoj borbi će se naći Holly Holm i Raquel Pennington. Ovo će biti Hollyjev debi u UFC-u, a taj meč bi mogao odrediti buduću izazivačicu u bantam diviziji.

"Ronda bi pobijedila Holly u boksačkom meču," rekao je Edmond. "Siguran sam u to."

Holm je bivša svjetska prvakinja u tri divizije i ima impresivan rezultat od 33 pobjede, 2 poraza i 3 neodlučena meča. Smatra se jednom od najboljih boksačkih prvakinja u povijesti tog sporta. No, unatoč svim Hollyjinim postignućima, Taverdyan misli kako je Ronda bolja boksačica od Holm.

"Apsolutno," rekao je Edmond kad je upitan da li vjeruje da je Ronda najbolja udaračica u ženskom MMA-ju. "Njezine sposobnosti se poboljšavaju iz dana u dan. Ona sparira sa svjetskim boksačkim prvacima i nikad nije izgubila rundu.

Nabrojite jednu MMA borkinju koja dobije svaku rundu u sparingu sa svjetskim boksačkim prvacima? Možda uspiju dobiti jednu rundu."

"Neću podcjenjivati bilo kojeg borca ili govoriti negativno o nekome. Oni su odlični. Nekoliko njih stvarno znaju boksati i to čine sa svjetskim boksačkim prvacima, ali ne na način na koji Ronda to čini," objasnio je njezin trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI