Rondin nutricionist: Šanse da se Rousey vrati su 50-50

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2017 11:20h Autor:

Mike Dolce i Ronda Rousey

Svi se pitaju hoće li nekoć nedodirljiva Ronda Rousey uopće nastaviti karijeru nakon što je prošlog vikenda na UFC-u 207 u povratničkoj borbi za titulu ponovno doživjela težak poraz, ovog puta od prvakinje Amande Nunes. Poznati nutricionist Mike Dolce koji s Rondom radi godinama vjeruje da su šanse za njezin povratak u oktogon 50-50.

“Ne bih se iznenadio ni u jednom slučaju. Ako ona kaže,’Želim se vratiti za Super Bowl vikend 4. srpnja’, to me ne bi nimalo iznenadilo. Ako kaže,’ Gotova sam s MMA-om, umirovit ću se kao legenda sporta, naročito ženskog MMA-a,’ ni to me ne bi iznenadilo. Usitinu vjerujem da su šanse 50-50 u ovom trenutku”, rekao je Dolce na MMA Houru.

Rousey se na UFC-u 207 vratila u oktogon 13 mjeseci nakon što ju je Holly Holm brutalno nokautirala i preuzela naslov. Poraz na UFC-u 193 u Melbourneu je za bivšu prvakinju bio toliko težak da je u jednom trenutku pomišljala i na samoubojstvo. No Dolce tvrdi da je situacija ovog puta sasvim drugačija.

“Ne, ne trebamo se brinuti zbog takvih stvari. Stvarno je dobro i ima nevjerojatnu potporu. Mislim da se trenutno nalazi u odličnom trenutku u životu. Ono što se dogodilo u Australiji protiv Holly je bilo poput smrti. Bila je to smrt, i ona je to rekla, osobe koja je ona htjela i željela biti.”

Velike su šanse da je UFC 207 bio zadnji nastup Ronde Rousey u MMA-u. I prije borbe Rousey je sama rekla da se neovisno o ishodu borbe ne planira još dugo natjecati, a nakon 48 sekundi masakra koji joj je Nunes priredila i njezina majka AnnMaria De Mars smatra da je vrijeme reći zbogom. Dolce smatra da odluka uistinu nije još pala.

“Mislim da će joj trebati neko vrijeme. Mislim da u ovom trenutku zaista nije sigurna. Kao svaki dobar sportaš najbolje bi bilo da si uzme vremena i dobro razmisli.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI