Rondin judo trener: Rousey će se vratiti i potvrditi status najbolje borkinje svih vremena!

UFC 19.11.2015 13:42h Autor:

Olimpijske igre- Peking 2008

Nakon što je Ronda Rousey doživjela teški nokaut i prvi poraz karijere na UFC 193 priredbi, svi se pitaju kada će se bivša bantam prvakinja vratiti u kavez.

Rousey je dan nakon borbe putem Instagrama poručila javnosti da planira uzeti pauzu, ali da će se definitivno vratiti. Njezin dugogodišnji judo trener Justin Flores nije izgubio vjeru u svoju judoku i vjeruje kako će se Rousey sabrati i vratiti jača nego ikad.

"Mislim da će se uspjeti sabrati i vratiti. Jedino što će vremenski trebati više da se oporavi nego u judu jer je cijena koju plaća fizički sada puno veća. Ali uopće ne sumnjam da će se vratiti.

Tokom godina sam iz prve ruke vidio Rondu kako gubi od najviše konkurencije u judu, što je opasna stvar za sve njene buduće protivnice. Obećajem vam da će se vratiti i napraviti sve potrebne promjene.

Čuvaj se MMA svijete. Svaki veliki junak ima iskušenja, nevolje i gubitke, ali način na koji će se oporaviti i vratiti će obilježiti njezino nasljedstvo najbolje borkinje svih vremena", zaključio je Flores.

Holm je već izjavila da je voljna dati Rousey neposredni revanš s čime se slaže i UFC-ov predsjednik Dana White. No neki, poput poluteškaškog prvaka Daniela Cormiera, smatraju da Rousey treba dužu pauzu kako bi poradila na svojim vještinama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI