Rondin bivši menadžer misli kako je stvorio čudovište

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2015 18:37h Autor:

Ronda Rousey

Bivši menadžer Ronde Rousey smatra kako nije napravio dobar posao s njom, odnosno misli kako je od nje nastala loša osoba. Čak je sebe okrivio za nastanak čudovišta, kako ju je nazvao.

Darin Harvey bivši je menadžer Ronde Rousey, koji ju je zapravo i progurao u MMA vode. Naravno da je gledao pad svoje bivše štičenice, a primijetio je jednu zanimljivu stvar, koju drugi možda nisu. Harvey naime tuži Rousey zbog nepridržavanja njihovog ugovora.

"Ovo je bila karma, nekada ne treba tražiti osvetu, nego samo sjesti i čekati. Oni koji su te povrijedili uvijek će na neki način to osjetiti na svojoj koži, a Bog će ti dati da ti to gledaš", rekao je.

Harvey se brinuo za njenu karijeru od 2009. do 2013. godine, kada mu je iznenadno dala otkaz, budući da je mislila kako dalje može sama voditi brigu o svemu.

"Mislila je kako mi apsolutno ništa ne duguje i potpuno me odbacila. Nisam spavao cijelu noć nakon ovog njenog poraza, bilo je tu puno emocija. U početku mi je bila kao kći, spavala je kod mene prije svojih borbi te smo puno postigli zajedno", nastavio je, a onda je dodao nešto što smatra svojom krivicom:

"Stvorio sam čudovište. A ona je povjerovala kako je uistinu toliko posebna koliko su je mediji prikazivali. Meni apsolutno ne daju nikakve zasluge za njen uspjeh. A ona nije dobra osoba, nikad ne smiješ zaboraviti odakle si krenuo."

Harvey nije jedini koji je imao mješane emocije oko ove borbe, no sigurno je jedna od najbližih osoba Rondinoj karijeri, tj. barem njenom uspona kroz Strikeforce. Emocije su je koštala poraza, možda bi ih trebala bolje kontrolirati u vezi ljudi koji se nalaze u njenom životu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI