Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rondi u slučaju pobjede 150 tisuća dolara + PPV bonus! | Fight Site

Rondi u slučaju pobjede 150 tisuća dolara + PPV bonus!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2013 09:12h Autor:

Ronda Rousey

Podatak koji bi ionako vjerojatno saznali nakon održanog UFC-a 157, poznat je već sada. Portal MMA Interviews došao je u posjed informacije o dogovoreno plaći Ronde Rousey za prvi meč koji će odraditi u UFC-u.

Pozivaju se na izvor iz Rondinog kluba, a ona bi navodno trebala zaraditi 75 tisuća dolara za nastup te dodatnih 75 tisuća dolara u slučaju pobjede nad Liz Carmouche. Osim toga, pripast će joj i određen postotak od prodaje PPV-a, baš kao i njenim muškim kolegama.

Liz je daleko slabije plaćena i onda će u najboljem slučaju, dakle ukoliko pobijediti i preuzme UFC-ov pojas prvakinje u bantam kategoriji zaraditi 12 + 12 tisuća dolara, a na PPV bonus navodno ne može računati.

Ubrzo je reagirao i Rondin menadžer Darin Harvey koji je te podatke, no nije htio iznijeti svoju stranu priče i otkriti koje su onda prave cifre.

Inače, ulaznice za UFC 157 koji će se održati 23. veljače prilično se slabio prodaju, pa oni koji su upozoravali da borkinje u glavnom meču večeri neće privući veću pažnju zasad mogu za sebe reći da su bili barem velikim dijelom u pravu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI