Ronda zaplesala s marincima, želi revanš s Holm u srpnju! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2015 14:16h Autor:

Instagram/Twitter

Dok su se prošlog vikenda odvijale velike bitke na UFC-u 194, Ronda Rousey je konačno pronašla razlog da izađe iz kuće. Bivša prvakinja je gostovala na plesnjaku u organizaciji marinaca, ali je i potvrdila da želi revanš s Holly Holm u srpnju.

Rousey je prije svog velikog potopa na UFC 193 priredbi dobila pozivnicu na plesnjak od mlađeg desetara Jarroda Hascherta. Mladi vojnik je veliki obožavatelj Rousey, koja mu je unatoč porazu i činjenici da ovih dana nije baš raspoložena za partijanje, odlučila ispuniti obećanje.

“Počašćena sam pozivom. Iskreno, da me nisu zvali vjerojatno bih još mjesec dana plakala i žderala sladoled kod kuće”, izjavila je Rousey u ranim jutarnjim satima prije nego što se uputila na zabavu.

Novinar je upitao Rousey o pričama oko UFC-a 200 i potencijalnog revanša s Holm u srpnju, a “Rowdy” je potvrdila da želi taj datum.

“To želim, ali sve ovisi o UFC-u i mojim trenerima, vidjet ćemo što će biti”, rekla je Rousey.

Dana White je revanš već blagoslovio i jedino je pitanje hoće li bivša prvakinja do tada dobiti i dopuštenje doktora, budući da je doživjela težak nokaut i ozljedu vilice. S druge strane, nova prvakinja Holm izjavila je da ne želi čekati Rondu 7 mjeseci, ali će vjerojatno ipak morati.

Ronda i marinci 2

Ronda i marinci 3

Ronda i marinci 4 Ronda i marinci 5

A ovako je mladi vojnik u kolovozu pozvao svoju simpatiju na zabavu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI