Ronda: Ubit ću onoga tko me nazove debelom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2015 10:41h Autor:

Ronda Rousey

Vjerovali ili ne, priča o najboljoj borkinji svijeta Rondi Rousey je porazila Putina, Obamu i rat u Siriji (u čitanosti) na web stranici svjetski poznatog New York Timesa. UFC-ova "zlatna koka" je još jednom dokazala svoju popularnost čak i među "main stream" čitateljima.

Doduše, članak o Rondi nije bio tipično borilački, nego je lijepu borkinju stavio u kontekst svakodnevnog života i problema koji tište svaku ženu. Jedan od takvih problema jest i kilaža. Naime, Ronda na svojih 173 centimetra visine obično teži 70 kilograma, a bori se u kategoriji do 61 kg. Ona sama za sebe kaže da se najbolje, što se tiče izgleda, osjeća kada ima nešto manje, odnosno 67 kila.

Ipak, tvrdi da ne možete imati sve. Snagu, moć i atraktivan ženski izgled. Život sportaša nosi neke kompromise, no to ne znači da je kritike ne smetaju. Iako je planirala sljedeću TV reklamu snimiti u "tanjem izdanju", na snimanju se pojavila s preko 70 kilogram. Namjerno!

"Na koncu je kampanja bila sjajna, iako sam ja došla preteška samo da bih dokazala inat. Majke mi mile, ako me netko nazove debelom još jednom – ubit ću ga!", poručila je UFC prvakinja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI