Ronda u suzama: Prisjetila se poraza i neispunjenog obećanja teško oboljeloj obožavateljici

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2016 14:54h Autor:

Ronda Rousey

Ni mjesecima nakog gubitka titule Ronda Rousey se ne osjeća bolje. Jednu od najpopularnijih svjetskih sportašica još uvijek progoni poraz koji joj je nanijela Holly Holm na UFC-u 193, a istog se prisjetila u jednom od svojih posljednjih intervjua.

Posebno emotivnim se pokazao trenutak u kojem se bivša prvakinja prisjetila navijačice oboljele od raka kojoj je obećala pobjedu nad Holm, ali isto obećanje nije uspjela ispuniti.

“Još uvijek tugujem zbog osobe koja je mogla sve osvojiti, ali moram nastaviti živjeti sa spoznajom da nisam ona, već da bih samo htjela biti poput nje. Umjesto toga sam osoba koja trebam biti zbog sebe i svih ostalih. Moram proći kroz te faze prihvaćanja. Moram pronaći onaj dio sebe koji je doživio one prve izlaske pred reflektore.

Nadam se kako će me ljudi pamtiti kao jednu od najboljih borkinja u povijesti, ali ja ne znam hoću li se i sama tako pamtiti. Sjećam se kad mi je jedna obožavateljica, koja je umirala od raka, prišla te me zamolila da pobijedim…Obećala sam joj pobjedu, a to obećanje nisam ispunila. Stoga se moram vratiti, pobijediti i ispuniti ga”, ispričala je Rousey u jednom od svojih posljednjih intervjua.

Povod ovog razgovora s Rondom je zapravo bio njen ulazak na listu sto najutjecajnijih osoba u izboru Time časopisa. S tim je priznanjem “Rowdy” postala prva osoba iz MMA svijeta koja je pronašla mjesto na ovoj prestižnoj listi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI