Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ronda u sjajnoj fizičkoj spremi: Ignorirati ću mržnju i ponovno postati pobjednica (VIDEO) | Fight Site

Ronda u sjajnoj fizičkoj spremi: Ignorirati ću mržnju i ponovno postati pobjednica (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.12.2016 19:25h Autor:

Ronda Rousey

Danas se pojavila reklamni video za brand Pantene, no ono što je bitno je da je u njegovoj glavnoj ulozi Ronda Rousey, a fizička sprema joj izgleda impresivno.

Nažalost, ne znamo kada je odrađeno snimanje za ovaj video, unutar kojeg se bivša UFC prvakinja pojavljuje u dva oblika, u svakodnevnom izgledu te u punoj borilačkoj spremi. A tjelesni izgled nam daje do znanja kako bi borbu protiv Amande Nunes mogla dočekati nikad spremnija.

Kroz video se Ronda obraća samoj sebi, ali i drugim ženama, koje sebe ne smatraju dovoljno spremnima i dovoljno jakima, a sama sebi je obećala kako će ignorirati sve loše oko nje te postati ponovno pobjednica. Na samom kraju izjavi: “Ne mrzite me zato što sam snažna!”.

A snažna će morati biti 30. prosinca, kad će odraditi najvažniji nastup svoje karijere, nastup kroz koji će svima koji su likovali nad porazom protiv Holly Holm moći dokazati kako je to bio samo jedan loš dan. No, ukoliko bude poražena i od Nunes, vjerojatno će završiti karijeru uz likovanje svih “hejtera”. Zato je ovo uistinu najvažnija borba Ronde Rousey. Ukoliko se bude pridržavala stava iz ove reklame, mogla bi ponovno biti najopasnija žena na svijetu, kakvom su je svi smatrali do studenog prošle godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI