Ronda: Seks s borcima ne dolazi u obzir!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2012 08:44h Autor:

Ronda Rousey

Najljepša i najbolja MMA borkinja svijeta, Ronda Rousey, nedavno je obradovala mnoge svoje fanove otvorenom pričom o seksu prije mečeva. Dok se njezini muški kolege moraju od toga suzdržavati, ona je otkrila da njoj seks prije borbe koristi. No, čini se da neće biti vatre između nje i UFC-ovih boraca.

Ronda očito planira biti vrlo profesionalna u UFC-u te nema namjeru upuštati se u avanture sa svojim kolegama u najboljoj svjetskoj MMA promociji. "Nema šanse da se spetljam s borcima, to su dečki koje poznajem. Oni kao da su povezani u nekakav krug i svi govore svima apsolutno sve!"

U posljednje vrijeme ljubavni život lijepe Ronde očito malo pati… "Otkad sam postali seks simbol, nikad nisam imala manje seksa u svom životu. To je zapravo prilično smiješno. Ili mi tipovi prilaze s glupim uletima ili su jednostavno presramežljivi. Zašto ne mogu pronaći neku sredinu?", upitala se.

Podsjetimo, Rousey je nedavno potpisala ugovor s UFC-om i tako postala njihova prva borkinja, a dodijeljen joj je i pojas prvakinje u bantam kategoriji. Svoju titulu branit će u glavnom meču večeri na UFC-u 157 protiv Liz Carmouche.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI