Ronda Rousey se želi vratiti na UFC-u 205 u New Yorku

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.04.2016 09:49h Autor:

Ronda Rousey

Nakon što je UFC objavio da će svoj prvi događaj u New Yorku organizirati 12. studenog u Madison Square Gardenu počelo se nagađati tko bi od boraca mogao biti dio tog povijesnog događaja najjače svjetske MMA promocije.

Već su ranije čelni ljudi UFC-a govorili da bi u New Yorku, s obzirom na to da je riječ o njegovom rodnom gradu, mogao nastupiti Chris Weidman. Činjenica da je prilikom objave datuma održavanja eventa prisutna bila i Ronda Rousey jasno je dala do znanja kako je i bivša prvakinja bantam kategorije u kombinacijama za ovaj događaj.

“Želim biti dio povijesti i želim da me se pamti na pozitivan način. Volje bih dobiti priliku i boriti se u New Yorku zato jer osjećam da sam to zaslužila i za to sam se borila cijelo vrijeme. Stalno sam bila dio cijelog ovog procesa.”, izjavila je Ronda Rousey.

Ugovor od održavanju UFC-a 205 u New Yorku potpisao je guverner ovog grada Andrew Cuomo koji je također izrazio nadu da će Ronda Rousey biti na popisu borbi.

“Vrlo sam uzbuđen što će se u studenom u Madison Square Gardenu održati ovaj događaj. Nisam promotor, ali ako će se Ronda Rousey boriti ovdje onda bi to bilo sjajno. Odmah bih rezervirao svoje mjesto u dvorani.”, rekao je guverner New Yorka Andrew Cuomo.

Ronda Rousey nije bila u oktogonu od studenog prošle godine i poraza od Holly Holm. Jasno je da se vraća ove godine i po svemu sudeći bit će to upravo u New Yorku na UFC 205 događaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI