Ronda Rousey se sigurno vraća, ali vijesti nisu tako dobre

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2017 17:08h Autor:

Ronda Rousey (Instagram)

Ronda Rousey je ne tako davno bila najveća borilačka zvijezda na kugli zemaljskoj. Nepobjediva i neuništiva, ali i izrazito kobna za sve svoje protivnice. Onda ju je Holly Holm načela, a Amanda Nundes razotkrila sve njezine slabosti.

No, Ronda nikada nije rekla konačno zbogom borilačkom sportu. Poslije poraza od Nunes je jednostavno nestala iz javnosti, posvetila se privatnom životu i skorašnjem vjenjčanju s Travisom Browneom. Nikada nije raskinula ugovor s UFC-om i nikada nije izašla is USADA-inog anti-doping programa. Ako se želi boriti, može to učiniti doslovno sutra.

Američki mediji pišu o gotovo sigurnom povratku UFC-ove mega zvijezde, a svoje zaključke donose na insajderskim informacijama do kojih su uspjeli stići. No, čak i da nemate povlaštene informacije, nije posebno teško zaključiti da se nešto događa na Rondinom profesionalnom planu. Nedavno je njezin osobni web potpuno redizajniran, a na njemu je objavljena znakovita poruka: “uskoro slijedi velika objava”. Ronda je u međuvremenu navodno promijenila i čitav tim oko sebe, uključujući i sve trenere.

Ako ste se poveselili da ćemo Rousey ponovno uskoro gledati u Octagonu, vijesti ipak nisu tako dobre. Prema svemu sudeći, Ronda se intenzivno sprema za novu karijeru – onu kečersku. I to u mega popularnoj “pro wrestling” promociji WWE. Barem tako kažu insajderske informacije.

Oni koji su pratili Rondinu karijeru nešto pozornije, znaju da je Rousey veliki WWE fan. Ali i da je u najmanje dva navrata već sudjelovala na njihovim priredbama kao posebna gošća. Direktor WWE kompanije Stephanie McMahon je u posljednje vrijeme u nekoliko navrata također davala znakovite izjave…

“Naši fanovi obožavaju Rondu. Ronda ima karizmu sportašice koja može biti jako uspješna u raznim oblicima zabave. WWE bi dočekao Rondu širom raširenih ruku. Ona je ono što se kaže – potpuni paket”, rekla je McMahon.

Povodom Rondinog pojavljivanja na WrestleManiji 31, McMahon je izjavila:

“Ovo je bio vrlo inspirativan trenutak za našu kompaniju. Naš biznis najbolje funkcionira kada je u zraku magija i pozitivna energija, a Rondin dolazak je to donio. Kada dovodimo goste, poput Ronde ovog puta, oni moraju biti zaista velike i autentične zvijezde. A u sportu nema puno većih i popularnijih imena od Ronde.”

Za sada se ne zna kada bi ova vijest mogla postati i službena. No, nije poznato niti kako će se UFC postaviti prema novoj Rondinoj karijeri s obzirom da još uvijek imaju važeći ugovor s bivšom prvakinjom. Ipak, UFC je u prošlosti surađivao s WWE-om, a kada se zna da bi se jedna druga kečerska WWE zvijezda uskoro trebala vratiti u Octagon (Brock Lesnar) jasno je da su sve kombinacije moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI