Ronda Rousey prva žena na naslovnici neke EA Sports igre

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2015 19:25h Autor:

Naslovnica EA Sports UFC 2

Ronda Rousey prva je žena u povijesti koja se našla na naslovnici neke igre u proizvodnji najpoznatijeg svjetskog branda sportskih igara, EA Sportsa.

To je samo još jedna u nizu činjenica koje potvrđuju kolika je ona zapravo zvijezda. Igra EA Sports UFC 2 je nastavak izuzetno uspješnog prvog izdanja iz 2014. godine. Zanimljivo, Ronda neće biti jedina osoba na naslovnici, no drugo mjesto još uvijek je tajno. Pretpostavka je kako se čuva za Conora McGregora, ukoliko savlada Josea Alda.

EA Sports je do sada izdao ukupno 237 igara za razne platforme, a najpoznatiji su im sigurno serijali u najpopularnijim sportovima, nogometu (FIFA), hokeju na ledu (NHL), američkom nogometu (Madden NFL) i košarci (NBA Live), no do sada su se bavili i baseballom, tenisom, formulom 1, NASCAR-om, golfom, ragbijem i ekstremnim sportovima. Na nijednoj naslovi do sada se tako nije nalazila natjecateljica u ženskoj konkurenciji.

EA Sports UFC II trebao bi se na policama trgovima te u online shopovima naći u proljeće 2016. godine, no fanove je razočarala činjenica kako se ponovno neće postojati verzija za PC. Igra će se i dalje moći igrati na Play Station i X-Box konzolama. Na naslovnici prvog dijela nalazili su se Jon Jones i Alexander Gustafsson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI