Ronda Rousey primljena u UFC-ovu Kuću slavnih, pogledajte ceremoniju iz Vegasa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2018 11:09h Autor:

Screenshot

Ronda Rousey je prva žena koja je primljena u “UFC-ovu Kuću slavnih”. U četvrtak navečer je održana i svečana ceremonija u Las Vegasu na kojoj je bivša UFC prvakinja i najuspješnija MMA borkinja u povijesti doživjela ovu čast.

Ronda, koja je danas dio pro-hrvačke WWE promocije, je na pozornicu stigla jako dobro raspoložena te je vrlo skromno govorila u prvoj izjavi nakon primanja prestižne nagrade.

“Znate, ja nisam osoba koja se obično bori naći riječi. Iz dubine srca, iz dubine duše, iz mojih nožnih prstiju, iz mog čitavog bića, želim vam zahvaliti”, rekla je “Rowdy” obraćajući se svojim fanovima te je nastavila:

“Prvih deset godina mog bavljenja borilačkim sportom, bila sam na vrhu, ali nitko nije primjetio moje uspjehe i nikoga nije bilo briga. Ništa se nije promijenilo, osim vas. Jedini razlog zbog kojeg sam ostvarila sve što jesam, zbog kojeg sam utjecala na zbivanja u svijetu borilačkog sporta jest to što je vama postalo stalo.”

“Riječi nikada ne mogu izraziti koliko sam počašćena što ste mi pružili ovu priliku da postanem ovo što jesam. Nisam prva osoba koja je ovo postigla, ali sam prva osoba koja je tu jer ste vi imali strpljenja i počeli me gledati”, dodala je Ronda objašnjavajući zapravo kako je uopće probila tu psihološku granicu kod publike koja do njezinog pojavljivanja nije previše marila za ženski MMA.

Rousey se oprostila od aktivnog sporta nakon što je doživjela dva poraza u nizu; najprije od Holly Holm, a zatim i od Amande Nunes. U međuvremenu je postala obiteljska žena te se udala za također UFC borca Travisa Brownea.

“Tu sam kao prva osoba na ovoj pozornici radi vas. Ovo je nevjerojatna čast. Nadam se da sam prva od mnogo. Pogledajte oko sebe, sve ovo smo mi izgradili, izgradili smo ovaj sport, čitavu žensku diviziju, pokrenuli smo revoliciju. Redefinirali smo što znači biti jak i što znači biti seksi. Više nitko ozbiljno ne shvaća kada netko kaže ‘tučeš se poput djevojke'”, zaključila je Rousey.

Osim Rousey, u UFC-ovu Kuću slavnih su u raznim kategorijama još uvedeni i: Matt Serra, Bruce Connal, Art Davie i meč između Dana Hendersona vs. Shoguna Rue.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI