Ronda Rousey pregovara o prelasku u kečere, dogovor na pomolu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2017 11:56h Autor:

Screenshot

Dojam je da će Ronda Rousey gotovo sigurno karijeru nastaviti u profesionalnom hrvanju, odnosno WWE organizaciji. Bivša UFC prvakinja u posljednje je vrijeme u nekoliko navrata koketirala s WWE-om, a i dok je bila na tronu UFC-a nije skrivala velike simpatije prema “kečerima”.

Proteklih tjedana se često šuškalo na ovu temu da bi u jučerašnjem intervjuu za ESPN Tripe H potvrdio da upravo sada traju pregovori s bivšom UFC zvijezdom i da su joj vrata, ako se njih pita, otvorena…

“Prije svega, Ronda Rousey me mora prestati bacati po ringu. Prošli put kada sam bio u ringu s njom, Ronda me bacila s jednog kraja na drugi. To mi se nije jako svidjelo. Ronda je velik fan. To nije nikakva tajna, to je i nadimak od kuda ‘Rawdi’ dolaz. Ona je definitivno zainteresirana i trenutačno smo u pregovorima. Reći ću ovdje na ESPN-u, ako želi priliku hrvati u WWE-u, mi smo joj je spremni dati”, potvrdio je legendarni hrvač, a danas jedan od vodećih ljudi WWE-a, Triple H.

Ronda zaista jest veliki fan profesionalnog hrvanja. Njezin nadimak “Rawdi” je posvećen preminulom Roddyju “Rowdy” Piperu, kanadskom kečeru i glumcu. U intervjuima je često naglašavala kako “je odrasla” na kečerima.

“Prije svega, ona ima strast. Ona voli ovaj biznis već dugo vremena. Stopila se s njim. Stopila se s tom zabavnom komponentom, a naravno tu je i fizički dio gdje joj nema premca. Ako je to nešto što bi ona voljela raditi, vjerujem da bi bila sjajna u tome jer bi se maksimalno posvetila kao što je to radila sa svime s čime se bavila”, zaključio je Triple H.

Rousey se prije samo nekoliko dana udala za još uvijek UFC borca Travisa Brownea. Dojam je kako je prava borilačka karijera više ne zanima. Angažman u WWE-u bi joj zasigurno donio unosan ugovor, a mogla bi ga uspješno kombinirati s glumačkom karijerom koju također želi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI