Ronda Rousey poručila Conoru: Ne moraš završiti u zatvoru da bi prodao PPV

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2018 17:20h Autor:

Conor McGregor i Ronda Rousey

Ronda Rousey još je jedna u nizu osoba upitanih za mišljenje o prošlom vikendu, odnosno Khabibu Nurmagomedovu i Conoru McGregoru.

Najveću zvijezdu u povijesti ženskog MMA-a te drugu najuspješniju osobu po broju prodanih UFC prijenosa, odmah iza Conora McGregora, susreli su novinari TMZ Sportsa dok je bila u šetnji sa svojim suprugom, Travisom Browneom. Vrlo raspoložena Ronda pristala je kratko porazgovarati i reći što misli o onome što se događalo prije, tijekom i nakon najveće borbe u UFC povijesti.

“Moram vam priznati da nisam gledala samu borbu. Pratila sam građenje borbe i promociju, kao što sam gledala i ono što se dogodilo nakon nje. Razumijem promociju borbi i sve oko toga kako se te stvari rade. Ali, mislim da ipak ne moraš završiti uhićen da bi prodao borbu. Mislim da sam sama dokazala da možeš borbu učiniti uzbudljivom bez da prelaziš neke pravne granice. Mislim da su to dva sjajna borca i da na kraju njihov nastup nije toliko cijenjen zbog onoga što se dogodilo nakon borbe”, rekla je Ronda. Smatra kako sve što se dogodilo nije dobro niti zbog same slike sporta u javnosti, odnosno da bi mogao izgubiti onaj obiteljski karakter, kakav je u posljednje vrijeme sve više počeo stvarati:

“Voljela bih da se ljudi osjećaju sigurno oko dovođenja cijelih svojih obitelji na evente te se nadam da je ovo samo jedinstveni slučaj i da se neće ponoviti.”

Mišljenje je dala i o možebitnoj kazni za Khabiba. Smatra da njegov incident ne smije biti izoliran, odnosno da je UFC puno ranije trebao krenuti sa sankcijama te da je sve što se dogodilo samo krajnji rezultat svega što su do tada tolerirali.

“Mislim da to što je Khabib izašao iz kaveza nije ni blizu tako strašno kao bacanje stvari na autobus. Moja prijateljica Rose je bila u tom autobusu, moj prijatelj Michael Chiesa je ostao bez nastupa zbog toga. Mislim da treba postojati jednaki tretman prema svima i da nitko ne smije biti povlašten zato što donosi više novaca. Linija se trebala povući puno ranije nego što je Khabib izašao iz kaveza.”

Još je nešto dodala o tome što misli hoće li se Conor McGregor, nakon ovako teškog poraza, uspjeti vratiti jednako dobar. Jako dobro pitanje je to bilo za jednu osobu koju je prvi poraz mentalno uništio. Conoru ovo nije prvi, ali je svakako najteži i najuvjerljiviji.

“Mislim kako Conor ima podosta siguran ego, tako da vjerujem da će biti u redu. Ali, ovo je težak sport i karijera u njemu kratko traje. Nadam se da su obojica zdravi i da će imati dugu uspješnu karijeru. Ali, isto tako se nadam da u njima više neće biti ovakvih incidenata.”

Ronda je vrlo brzo nakon dolaska u WWE postala velika zvijezda najveće američke hrvačke promocije te je vrlo uspješna u ovome čime se sada bavi. Žena jednostavno zna posao i to jako dobro radi. I lijepo je vidjeti da je ovako raspoložena i spremna porazgovarati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI