Ronda Rousey otkrila svoje planove!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2015 11:19h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey će u noći sa subote na nedjelju 2. kolovoza braniti naslov UFC prvakinje u bantam kategoriji. Ovog će joj puta na suprotnoj strani biti Bethe Correia.

Ronda Rousey je u neprestanom pogonu. Bilo da je riječ o obavezama vezanim uz oktogon ili van njega. Od prošlog ljeta dva je puta uspješno branila UFC naslov, pojavila se u tri filma, promovirala svoju knjigu te se pojavljivala u raznim talk showovima.

Na UFC-u 190 u Rio de Janeiru očekuje ju Bethe Correia i nova obrana naslova. Bez obzira što neki misle da ime previše obaveza Ronda je izjavila da se zbog toga nitko ne mora brinuti.

"Stvarno je smiješno kad ljudi govore da sam zbog snimanja filmova izgubila koncentraciju.", rekla je Rousey i otkrila kakav joj je plan u sljedećih par mjeseci.

"Prvo ću svladati Bethe pa ću uzeti nekoliko tjedana odmora. Onda ću pobijediti Miesahu Tate te ću otići na Tajland, malo se oporaviti i početi sa snimanjem novog filma. To će trajati 8 do 10 mjeseci, a onda ću pobijediti još neku curu. To je ukratko moj plan."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI